Website Gymnasium Felisenum

Nieuws   • 15 januari 2015

Voor het Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid heeft Atlas Interactive Media, in opdracht van 7×7 Cornegge, in 2014 meerdere items gemaakt. Hierbij kun je denken aan een kennismakingsgids 2015/2016 voor groep 8 van de basisschool, maar ook posters, flyers, folders, advertenties etc. Zo ook een standwand en banner welke ondermeer te zien zijn in de portfolio.

Website Felisenum

7×7 Cornegge mocht voor het Gymnasium Felisenum ook de nieuwe website verzorgen. In samenwerking met Luit.nl en Atlas Interactive Media werd er hard gewerkt om de website te realiseren. Jeroen Bakker (7×7 Cornegge) voor de marketing, Peter Luit (Luit.nl) voor de online techniek en realisatie en Patrick van der Vegt (Atlas Interactive Media) voor vormgeving en beeldbewerking. Één van de eisen was dat de look & feel van de website dezelfde uitstraling moest krijgen als alle andere items die gemaakt waren voor het Gymnasium Felisenum.

Kijkende naar het resultaat denk ik dat we er zeker in geslaagd zijn om aan de eisen te voldoen. Een leuk project door een succevolle samenwerking tussen de drie Velserbroekse mediabedrijven. Vorige week is de nieuwe website voor Gymnasium Felisenum definitief live gegaan.

Neem een kijkje op de website.
www.felisenum.nl