De uitstraling van uw bedrijf hangt mede af van de eenheid die u in uw correspondentie brengt. Het is niet alleen van belang dat uw logo en briefpapier hetzelfde uiterlijk hebben, maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan de vormgeving van uw website, naamkaartjes of verpakkingsmaterialen. Alle externe correspondentie zou eigenlijk op één lijn moeten zitten, dan zet u uw bedrijf neer als een eenheid die duidelijk herkenbaar zal zijn bij uw huidige en aankomende klanten.

Atlas Interactive Media ontwerpt voor u complete huisstijlen. Natuurlijk kunnen we ook uw bestaande huisstijl uitbreiden of aanpassen naar uw wensen. Verder kunnen wij ook de vormgeving op ons nemen van uw reclamedrukwerk, brochures, verpakkingen, boekwerken, verslagen, bedrijfspresentaties, advertentiemateriaal en alles wat daarbij hoort, zoals ontwerp en eventueel restylen van uw logo.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot uw huisstijl, grafisch ontwerp, verpakkingsontwerp of andere ontwerp-werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de vele mogelijkheden met u door.

Logo ontwerp

Een bedrijfs- of productlogo is het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo ontwerp zal uw imago en identiteit versterken.

Hoe werken wij bij een logo ontwerp?

U legt uit wat voor stijl, imago en uitstraling u met uw bedrijf wilt hebben. Misschien heeft u zelf al ideeën m.b.t. kleuren. Ook een voorbeeld van een al bestaand logo dat u aanspreekt kan daarbij nuttig zijn. Het is aan u te bepalen welke en hoeveel informatie u geeft. Ook zonder informatie kan Atlas Interactive Media een logo voor u ontwerpen, maar het werken vanuit uw informatie heeft de voorkeur.

 

  • Alles
  • Corporate Identity
  • Grafische vormgeving