Packaging design

De verpakking is een sterk medium om met de consument te communiceren. Kenmerkend voor Atlas Interactive Media is dat het alle specialismen voor het ontwikkelen van verpakkingen in huis heeft. Wij bezitten voldoende kennis en creativiteit, die er op gericht zijn producten in een concurrerende markt te positioneren.

Als gevolg van ontwikkelingen in de samenleving zal de rol van packaging design bij het positioneren van merken in de nabije toekomst sterk toenemen. Deze toename is mede het gevolg van de problemen die opdrachtgevers ondervinden in het ‘vangen’ van consumenten in doelgroepen en vervolgens het bereiken van deze doelgroepen via al dan niet traditionele media. De verpakking is een sterk medium om met de consument te communiceren.

Werktekenen van verpakkingen

Het werktekenen van onder andere verpakkingen is een vak apart. Atlas Interactive Media beheerst dit specialistische vak tot in de puntjes en heeft voor diverse bureaus en klanten verpakkingen gewerktekend. Hieronder enkele voorbeelden van werk voor Kruidvat, Haust, Nestlé en C1000.

  • Alles
  • Verpakkingen
Kruidvat Medicijnen