Grafische vormgeving

Bij Atlas Interactive Media ontwerpen wij logo’s en ontwikkelen wij ook complete nieuwe huisstijlen. Natuurlijk kunnen we ook uw bestaande huisstijl uitbreiden of aanpassen naar uw wensen. Het huisstijl ontwerp vormt de basis voor een consistente communicatie en herkenbare uitstraling van uw bedrijf, product of dienst.

Verder kunnen wij ook de vormgeving op ons nemen van uw reclamedrukwerk, brochures, verpakkingen, boekwerken, verslagen, bedrijfspresentaties, advertentiemateriaal en alles wat daarbij hoort, zoals ontwerp en eventueel restylen van uw logo.

DTP / Pre-press

De kwaliteit van uw drukwerk staat of valt met de voorbereiding. Die is bij Atlas Interactive Media in goede handen.

Onze DTP-afdeling verzorgt de opmaak en het grafisch ontwerp van al uw drukwerk of print gerelateerde documenten zoals: Flyers, affiches, folders, mailings, bedrijfsbladen, uitnodigingen, catalogi en meer.

Atlas Interactive Media verwezenlijkt een idee of ontwerp volledig digitaal, aan de hand van de modernste technologieën en software. In goed overleg met u, maken we er telkens weer een perfect verzorgd werk van.

Graphics voor Film en TV

Films kunnen kunnen over van alles gaan; het creëren van de visuele wereld of setting voor een film is de rol van een Art Department. Er wordt veel werk en verbeeldingskracht gestoken in het construeren van de juiste achtergronden voor elk verhaal. Daarin spelen (papieren) rekwisieten een hele belangrijke rol.

Het Vervaardigen van goede papieren rekwisieten (Props) voor Film en TV is een vak apart. Atlas Interactive Media beheerst dit specialistische vak tot in de puntjes en heeft voor diverse films en televisie-series met voldoende kennis en creativiteit papieren props gemaakt.

Hiervoor hebben we een aparte website in het leven geroepen.

Web Design

Bedrijven en producten worden steeds vaker online gevonden. Mensen oriënteren zich steeds vaker eerst op het internet.

Uw website wordt hiermee het eerste contactpunt met een potentieel nieuwe klant. Hierdoor is het uiterlijk – het design – van uw website in grote mate bepalend voor een eerste indruk van uw organisatie.

Het ontwerpen (webdesign) en maken van een goede, professionele website is specialistenwerk. Atlas Interactive Media kunt u inschakelen voor het vervaardigen van uw eigen website.

Social Media beheer / marketing

SOCIAL MEDIA IS NIET MEER WEG TE DENKEN IN ONS HEDENDAAGS BESTAAN. MAAR ZET U UW SOCIAL MEDIA KANALEN OOK GOED IN VOOR UW BEDRIJF?

Bij online marketing is het gevonden worden door zoekmachines van essentieel belang. Daarnaast is het zaak om direct de interesse van zoekers en bezoekers te vangen. Hoe adverteert u op de juiste online portalen en wat komt er allemaal kijken bij het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes? Hoe maakt u op een juiste manier gebruik van social-media tools zoals Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook? En hoe creëert u op een slimme manier traffic door gebruik te maken van visuele platforms zoals YouTube, Pinterest en Instagram?

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer te weten komen?