De kwaliteit van uw drukwerk staat of valt met de voorbereiding. Die is bij Atlas Interactive Media in goede handen. Onze DTP-afdeling verzorgt de opmaak en het grafisch ontwerp van al uw drukwerk of print documenten zoals catalogi, affiches, folders, mailings, bedrijfsbladen, uitnodigingen en meer.

Atlas Interactive Media verwezenlijkt een idee of ontwerp volledig digitaal, aan de hand van de modernste technologieën en software. In goed overleg met u, maken we er telkens weer een perfect verzorgd werk van.
Het ontwerpen, scannen van foto’s, dia’s of tekeningen en opmaken gebeurd allemaal in eigen huis. Voor proefdruk, drukwerk en afwerking doen we beroep op verschillende professionele drukkerijen en digital printing centers, maar wij zorgen ervoor dat u op tijd en zonder problemen uw drukwerk ontvangt.
Bij ons kunt u uw digitale bestanden aanleveren op CD-rom, DVD of USB Stick, maar het kan ook via WeTransfer.

Indien u werkt met een eigen drukker, die specifieke aanlever-voorwaarden vereist, vormt dit geen enkel probleem, normaal werken wij met totaal afgewerkte pdf-bestanden (cPDF’s), maar ook EPS en andere formaten, zijn zeker mogelijk. Indien nodig nemen wij contact op met uw drukker om dit te bespreken.