Grafische vormgeving

Bij Atlas Interactive Media ontwikkelen wij complete nieuwe huisstijlen en ontwerpen wij ook logo’s. Natuurlijk kunnen we ook uw bestaande huisstijl uitbreiden of aanpassen naar uw wensen. Het huisstijl ontwerp vormt de basis voor een consistente communicatie en herkenbare uitstraling van uw bedrijf, product of dienst.

Verder kunnen wij ook de vormgeving op ons nemen van uw reclamedrukwerk, brochures, verpakkingen, boekwerken, verslagen, bedrijfspresentaties, advertentiemateriaal en alles wat daarbij hoort, zoals ontwerp en eventueel restylen van uw logo.

Lees meer…

DTP / Pre-press

De kwaliteit van uw drukwerk staat of valt met de voorbereiding. Die is bij Atlas Interactive Media in goede handen. Onze DTP-afdeling verzorgt de opmaak en het grafisch ontwerp van al uw drukwerk of print gerelateerde documenten zoals: Flyers, affiches, folders, mailings, bedrijfsbladen, uitnodigingen, catalogi en meer.

Atlas Interactive Media verwezenlijkt een idee of ontwerp volledig digitaal, aan de hand van de modernste technologieën en software. In goed overleg met u, maken we er telkens weer een perfect verzorgd werk van.

Lees meer…

Verpakkingen

De verpakking is een sterk medium om met de consument te communiceren. Kenmerkend voor Atlas Interactive Media is dat het alle specialismen voor het ontwikkelen van verpakkingen in huis heeft. Wij bezitten voldoende kennis en creativiteit, die er op gericht zijn producten in een concurrerende markt te positioneren.

Het werktekenen van onder andere verpakkingen is een vak apart. Atlas Interactive Media beheerst dit specialistische vak tot in de puntjes en heeft voor diverse bureaus en klanten verpakkingen gewerktekend.

Lees meer…

Webdesign

Bedrijven en producten worden steeds vaker online gevonden. Mensen oriënteren zich steeds vaker eerst op het internet. Uw website wordt hiermee het eerste contactpunt met een potentieel nieuwe klant. Hierdoor is het uiterlijk – het design – van uw website in grote mate bepalend voor een eerste indruk van uw organisatie.

Het ontwerpen (webdesign) en maken van een goede, professionele website is specialistenwerk. Atlas Interactive Media kunt u inschakelen voor het vervaardigen van uw eigen website.

Lees meer…

Online marketing

Bij online marketing is het gevonden worden door zoekmachines van essentieel belang. Daarnaast is het zaak om direct de interesse van zoekers en bezoekers te vangen. Hoe adverteert u op de juiste online portalen en wat komt er allemaal kijken bij het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes? Hoe maakt u op een juiste manier gebruik van social-media tools zoals Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook? En hoe creëert u op een slimme manier traffic door gebruik te maken van visuele platforms zoals YouTube, Pinterest en Instagram?

Lees meer…